Çiftelerspor, yıldızı Ayhan ile parladı

Çiftelerspor, yıldızı Ayhan ile parladı
 Muhabir
Süper Amatör Küme’de haftanın maçı futbol olarak tatmin etmese de mücadele üst seviyedeydi. Çifteler şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösterilen Beylikovaspor’u 90+5’te ‘Süper Solağı’ Ayhan Arifoğlu’nun muhteşem golüyle yıktı.

Üniversite Evleri sahasında haftanın sonucu merakla beklenen müsabakasında Beylikovaspor ile Çiftelerspor kozlarını paylaştı. Beylikova yarışa tutunmak için kazanmak, Çifteler ise en azından 1 puan alarak şampiyonluk umutlarını sürdürmek istiyordu. İlk yarıda her iki takımda organize olmakta zorluk çekti. Beylikovaspor bu yarda İsmail ile net bir fırsattan yararlanamazken, kaleci Mehmet Karabacak maç boyunca Çifteler forvetlerine geçit vermedi…

BEYLİKOVA KIZARDI

İlk yarısı golsüz geçilen mücadelenin ikinci yarısında Beylikova oyunu üçüncü bölgeye taşısa da yine üretken olamadı. Hakan Demir, Sefer Sever gibi isimlerin kötü gününde olması nedeniyle bireysel anlamda da istediklerini sahaya yansıtamayan rakibi karşısında daha etkili pozisyonlara giren Çifteler oldu. 70’de Özkan Can’ın ikinci sarıdan kırmızı kart ile atılmasıyla Beylikova işler daha da zorlaşırken, Çifteler’de Yasir yakaladığı net fırsatlarda yine kaleci Mehmet’i geçemedi.

AYHAN KLASINI GÖSTERDİ

Sahada eksik kalmasına rağmen riskler alarak baskı kurmaya çalışan Yeşil-Siyahlılar yine hücumda üretken olamadı. Herkes maç bu şekilde bitecek derken 90+5’te topu önünde bulan 37 yaşında ki süper solak Ayhan Arifoğlu yaklaşık 30 metreden muhteşem bir vuruşla Çiftelerspor’u zirveye ortak etmekle kalmadı, Beylikovaspor’u da yıkan adam oldu.

MAÇ SONUNDA GERGİNLİK

Ayhan’ın kalite kokan golünün ardından maçın bitiş düdüğü çaldı. Çifteler cephesinde sevinç, Beylikova tarafından ise hüzün vardı. Çiftelerspor Yiğit Yöney ile Beylikovasporlu oyuncular arasında sözlü tartışma yaşandı. Beylikova’dan Alihan’ın oldukça sinirlendiği bu tartışmaya sahaya giren emniyet güçleri engel oldu. Beylikova’dan kaptan Hakan’da takım arkadaşlarını olay yerinde uzaklaştırdı ve neyse ki herhangi bir arbede yaşanmadan tartışmalar sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.