Demirspor’a yaz erken geldi

Demirspor’a yaz erken geldi
Süper Amatör Kümeyi şampiyon olarak tamamlayan ve Bölgesel Amatör Lige yükselen Demirspor, alt yapısını sağlamlaştırmak ve geleceğin yıldız futbolcularını yetiştirmek adına futbol yaz okulu çalışmalarına resmen start verdi...

İlimizin köklü kulüplerinden Demirspor, yeni yeteneklerini keşfetmek ve alt yapısını sağlamlaştırmak adına yaz dönemine erken giriş yaptı. Bu sezon Süper Amatör Kümede şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige yükselen Lokomotif, açmış olduğu Futbol Yaz Okuluyla geleceğin yıldız futbolcu adaylarını keşfetmek ve tabandan yetiştirmek istiyor.

75 ADAY KAYIT YAPTIRDI

Demirspor yaz futbol okulu kayıtlı 75 sporcunun katılımıyla ilk çalışmasını gerçekleştirirken, antrenmanlar okullar kapanana kadar Cumartesi ve Pazar günleri devam edecek. Okulların kapanmasıyla birlikte ise çalışmalar haftada üç güne çıkarılacak. 2008-2016 doğumluların yer aldığı Futbol Yaz Okulu için kayıtların da devam ettiği Demirspor’da antrenmanlar kulübe ait olan Demirspor Halı Saha Tesislerinde gerçekleştiriliyor.

“YETENEKLİ SPORCULAR YETİŞTİRECEĞİZ”

Demirspor Yaz Okullarından Sorumlu Antrenör Hamza Özel kayıtların halen devam ettiğini belirterek “Yaz dönemi boyunca futbol okulumuza katılım sağlayan çocuklarımıza futbolun temel tekniklerini öğreteceğiz. Amacımız burada çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutarak iyi birer birey olmalarını sağlamak. Bununla birlikte futbolun temel tekniklerini öğreterek gelecek adına Eskişehir’in futboluna yetenekli ve başarılı sporcuları yetiştirmek istiyoruz. Şuana kadar 75 kayıtlı sporcumuz var. Antrenmanlarımız okul döneminde Cumartesi ve Pazar günleri iki gün, okulların kapanması ile birlikte gruplar halinde haftada üç gün şeklinde olacak. Kayıtlarımız hala devam etmektedir. Demirspor ailesine yetenekli ve başarılı futbolcular yetiştirmek için verimli bir yaz dönemi geçireceğimizi düşünüyorum” dedi.

HÜNERLİER “AİLEMİZE HOŞ GELDİNİZ”

Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Hünerlier futbol yaz okulu açılış töreninde yaptığı konuşmada çalışmalara katılan sporcuları ‘Ailemize hoş geldiniz’ diyerek karşıladı. Başkan Hünerlier “Biz Demirspor ailesi olarak sizleri burada görmekten çok mutluyuz. Anne ve babalarınız sizleri bizlere emanet ettiler. Yaz dönemi boyunca antrenörlerimiz eşliğinde sizlerle birlikte güzel bir çalışma gerçekleştireceğiz. Hepinizin iyi birer sporcu ve sağlıklı bireyler olmanız için yanınızdayız. Verimli bir yaz dönemi olmasını bekliyoruz. Hepinize katılım sağladığınız ve bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Demirspor ailemize hepiniz hoş geldiniz” dedi.

GENÇ ANTRENÖR KADROSU VAR

Bu sezon Süper Amatör Kümede şampiyonluk yaşayan kadroda Antrenör Yasin Söğüt’ün yardımcılığını yapan Antrenör Hamza Özel, Demirspor Yaz Futbol Okulu çalışmalarından sorumlu Antrenör oldu. Genç çalıştırıcı Hamza Özel ile birlikte Antrenörlük Bölümü okuyan genç çalıştırıcılar Yiğit Taş, Atakan Utku ve Begün Yıldız çocuklarla yaz dönemi boyunca ilgilenerek bilgilerini aktaracaklar. Yaz okulu çalışmaları geleceğin Antrenör adayları içinde iyi bir deneyim olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.