DİYADİN'İN LİSTESİ EL YAKIYOR

DİYADİN’İN LİSTESİ EL YAKIYOR
Eskişehirspor yeni teknik direktörü Metin Diyadin’in listesi el yakıyor. Yönetim ikinci alternatiflere ağırlık veriyor. Eskişehirspor ile yaptığı görüşmede prensipte anlaşmaya varan ancak resmi sözleşmesini imzalamayan teknik...

Eskişehirspor yeni teknik direktörü Metin Diyadin'in listesi el yakıyor. Yönetim ikinci alternatiflere ağırlık veriyor. Eskişehirspor ile yaptığı görüşmede prensipte anlaşmaya varan ancak resmi sözleşmesini imzalamayan teknik direktör Metin Diyadin'in yönetime verdiği listedeki futbolcuların fiyatlarının yüksek olması dikkat çekiyor.
Özellikle alınmasını istediği orta saha ve forvet elemanlarının transfer ücretlerinin 500 ile 700 bin YTL arasında olması Eskişehirspor yönetimini kara kara düşündürüyor.
Futbolcular arasında transfer ücretlerinde uçurumlar olmasını istemeyen Eskişehirspor yönetimi çözüm arayışında. Diyadin'in istediği futbolcularla görüşmeleri sürdürmeye devam edecek olan Eskişehirspor transfer komitesi bir taraftan da ikinci alternatiflere ağırlık verecek.
Yüksek transfer ücretleri karşısında Eskişehirspor' un az ve öz sayıda futbolcu alması da düşünülen diğer bir yöntem.
Mevcut kadroyu büyük ölçüde koruyarak dört beş iyi takviye ile takımın oluşturulması da yöntemin gündeminde bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.