Dökmeci’den Sivrihisarspor’a destek

Dökmeci’den Sivrihisarspor’a destek
Süper Amatör Küme ekiplerinden Sivrihisar Belediyespor’da, Belediye Başkanı Habil Dökmeci’nin destekleriyle transfer hareketliliği başladı. Antrenör Onur Kayhan’ı takımın başına getiren ilçe ekibi yeni transferleriylede anlaşmaya başladı.

Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci, Süper Amatör Kümede mücadele eden ilçe ekibi Sivrihisar Belediyespor’a destek olarak transfer çalışmaları hızlandı. Başkan Habil Dökmeci “Sporun ve sporcunun olduğu her yerde biz varız. Süper Amatör Kümede yer alan futbol takımımızın da sonuna kadar yanında olmaya devam edeceğiz. Bu sezonda başarılı ve istikrarlı bir takım kurulması için çalışmalar başladı. Bizde belediye olarak Sivrihisar Belediyespor’umuza destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkanımıza Teşekkür Ediyoruz

Sivrihisar Belediyespor Kulüp Başkanı Erkan Berberoğlu ise “Başkanımız Habil Dökmeci’nin destekleriyle ligde iddialı ve güçlü bir takım kurmaya başladık. Hedefi olan gençlere yönelik bir kadro oluşturuyoruz. Bizlerin her zaman yanında olan ve desteklerini esirgemeyen Sivrihisar Belediye Başkanımız Habil Dökmeci’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Transferler Başladı

Sivrihisar Belediyespor ekibi antrenör Onur Kayhan ile anlaşma sağlamasının ardından dış transferde kaleciler Burak Sönmez ve İsmail Ersoy, Yusuf Kemal Gökkaya, Burak Taha Kutlu ve Mustafa Bilen ile anlaşma sağladı. Ayrıca iç transferde İsmet Yılmaz ile yeniden anlaşma sağlayan ilçe ekibi Birkan Kutlu ve Arda Özbakır’ı ise alt yapıdan A Tgakıma kazandırdı.