DSİ ve K. Borak Süper'de

DSİ ve K. Borak Süper’de
1. Amatörde dün oynanan play-off maçlarında Dsi Bentspor ve Kırka Boraks rakiplerini rövanş maçında da devirerek süper amatör kümeye yükseldi.Bu yıl iki grupta yapılan 1. amatör kümede gruplarında ilk iki sırayı alan Dsi...

1. Amatörde dün oynanan play-off maçlarında Dsi Bentspor ve Kırka Boraks rakiplerini rövanş maçında da devirerek süper amatör kümeye yükseldi.
Bu yıl iki grupta yapılan 1. amatör kümede gruplarında ilk iki sırayı alan Dsi Bentspor, Adanırspor, Yunusemre ve Kırka Boraks takımları Play-off'a yükselmişti. Play-off'daki eşleşmelerde Dsi Bentspor-Yunusemrespor, Kırka Boraks-Adanırspor takımları eşleşti. Geçtiğimiz hafta oynanan ilk maçlarda Dsi bentspor rakibini 4-0, Kırka Boraksspor ise 5-2 mağlup etmişti. Dün oynanan maçlarda Dsi Bent 3-0, Kırka Borakkspor'da 1-0 galip gelerek süper amatör kümeye adını yazdırdı. Dünkü maçlar sonunda şampiyon olan takımlardan Kırka Boraksspor'un kupasını Gençlik ve spor il müdürü Süleyman Arduç ile EASKF başkanı Mehmet Akdoğan ve futbol il temsilcisi Muammer Karamaşa verdi. Dsi Bentspor ise kupasını EASKF başkanı Mehmet Akdoğan'dan aldı. Şampiyon takım oyuncuları maçtan sonra büyük sevinç yaşadı.
1. amatör kümede şampiyon olan Dsi Bentspor ve Kırka Boraksspor takımları önümüzdeki sezon süper amatör kümede mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.