EAFD destek istiyor

EAFD destek istiyor
Eskişehir Amatör futbolcular derneği yönetimi futbol ayakkabısı kampanyası başlattı. Başkan Özbayer “Destek istiyoruz” dedi.15 Şubat’da amatör takam ve futbolculara yardım amacı ile kurulan EAFD ilk olarak amatörlerin sağlık...

Eskişehir Amatör futbolcular derneği yönetimi futbol ayakkabısı kampanyası başlattı. Başkan Özbayer "Destek istiyoruz" dedi.
15 Şubat'da amatör takam ve futbolculara yardım amacı ile kurulan EAFD ilk olarak amatörlerin sağlık sorununu çözmüştü. Geçtiğimiz hafta sakatlanan Bağlarspor'lu Gökhan Öğüçlüye ilk müdahale yapılırken tüm masrafları da karşılandı. Amatör futbolcular derneği yönetimi şimdi de Spor ayakkabısı (Krampon) kampanyası başlattı. Bu konuda dün yönetim kurulu üyeleri ile bir basın açıklaması yapan başkan Vahap Özbayer "Amatörlerin en büyük sorunlarından biride ayakkabıdır. Bu konuda yönetim olarak bir kampanya başlattık. Amacımız binlerce kardeşimize ve spora hiçbir menfaat gözetmeksizin amatörler için uğraşan kulüp idarecilerine yardım etmektir. Hedefimiz öncelikle 1000 çift ayakkabı. Bu konuda spora destek veren Eskişehir halkından ve iş adamlarımızdan kampanyaya katkı vermeleri" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.