EASKF Başkanı Sabri Atam'dan kritik lig değerlendirmesi

Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (EASKF) Sadri Atam, önümüzdeki sezon yoğun geçeceğini belirtti. Atam “Anadolu profesyonel futboldaki tek temsilcimiz. Bu takım sessiz sessiz Play-Off’a oynar diye düşünüyorum. BAL’da ise 3 takımımız var. Süper Amatör Küme’de iddialı takım sayısı fazla. Şu an Süper’de 16 tane takım var. 8’er takımla 2 grup olarak oynanır. Ama çekilen takım olursa, sayı 14’e 13’e düşerse tek grup yapma ihtimalimiz var” dedi
“BU TAKIM SESSİZ SESSİZ PLAY-OFF’A OYNAR
Öncelikle 3.lige çıkan Anadolu Üniversitesi ile ilgili konuşan Atam, “Anadolu profesyonel futboldaki tek temsilcimiz. 3. Lig Ağustos’ta başlayacak. Transfer dönemi kısa. Ara transfere kadar aldığın futbolcunun kıpırdama şansın yok, bir de elindeki futbolculara ilave yapamıyorsun. Futbolcuları idare etmek gerçekten çok zor ki bu 2-3 kişinin üzerindeyse daha da zordur. Bundan dolayı Teknik Direktör Sertaç Gezer, Başkan Galip Özsarı ve Yönetici Süleyman Uğur Aydın hakikaten çok başarılı. Bu sene hayal kırıklığı yaşayacağımızı sanmıyorum. Bu takım sessiz sessiz Play-Off’a oynar diye düşünüyorum.
“3 TAKIM OLACAK”
Atam ayrıca BAL ligi içinde konuşarak, “Yunusemrespor takımın başına Caner Karuk’u getirdi. Siyah-Kırmızılı takımın bu sene BAL’daki maçlarını Necdet Yıldırım Sahası’nda oynayacak gibiler. Kura çekiminde belli olacak ama 3 tane BAL maçını 2’si içeride olacak 1’i deplasmanda olacak. Ya da 1’i içeride 2’si deplasmanda oynanacak. Eskişehirspor ile çakıştığı zaman da eğer 3 maç olursa biz birini Cumartesi gününe aldırırız. Demirspor’da Yasin Söğüt ile yoluna devem edecek. Onlarda transferlerini sürdürüyor” dedi.
“SÜPERDE 16 TAKIM VAR”
Zorlu ve heyecanlı bir sezonun Gerede kaldığını belirten Atam, bu senede sezonun bir hayli yoğun olacağını belirterek “Bu sene amatörde çok yoğunuz. Süperde en az 4-5 takım şu an şampiyonluğa oynayacak gibi gözüküyor. Bu da bizi sevindiren olaydır. Süper Amatör Küme’de iddialı takım sayısı fazla. 2 Eylülspor iyi transferler yapıyor. Ekim ayının ortaları gibi Bölgesel Amatör Lig başlar. Biz de Ekim’in sonu gibi Süper Amatör Küme’ye başlarız gibi düşüyorum. Şu an Süper’de 16 tane takım var. 8’er takımla 2 grup olarak oynanır. Ama çekilen takım olursa, sayı 14’e 13’e düşerse tek grup yapma ihtimalimiz olabilir” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.