Eğitimciler Spor Lisesi başarıya doymadı

Eğitimciler Spor Lisesi başarıya doymadı
Okul Sporlarında bu yıl kupalara deyim yerindeyse ambargo koyan Eğitimciler Spor Lisesi’nde büyük gurur yaşanıyor.

Okul Sporları faaliyet programında yer alan İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonası’nda Eğitimciler Spor Lisesi öğrencileri ilimizi başarıyla temsil etti. 6-9 Haziran tarihleri arasında Aksaray’da boy gösteren Spor Lisesi öğrencileri Atletizm ve Badminton müsabakalarında göğsümüzü kabarttı.

Atletizm branşında Asil Arda Yüksel 100 metre ve Uzun atlamada üçüncü, Mete Cem Bozkurt 100 metrede beşinci, Uzun atlama da dördüncü, Umut Karasu 100 metre de yedinci, 800 metrede dördüncü, Berra Diyar Aktuğ 100 metre de beşinci, uzun atlama da ikinci olmayı başardı.

Badminton da ise Tek erkeklerde Asil Arda Yüksel ikinci, Mete Cem Bozkurt üçüncü, Umut Karasu altıncı, Tek kızlarda Berra Diyar Aktuğ üçüncülüğü elde etti.

Berra Diyar Aktuğ ile Mete Cem Bozkurt karışık mixte, Asil Arda Yüksel ile Umut Karasu ise çift erkekte şampiyonluğa ulaştı.

Eğitimciler Spor Lisesi Müdürü Veysel Turkurkor, başarıda emeği geçen ve bu yıl sportif faaliyetlerde kupalara ambargo koyan Beden Eğitimi Öğretmenleri ile öğrencilerini tebrik etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.