Elazığ'ı yenmek şart oldu

Elazığ’ı yenmek şart oldu
Eskişehirspor bugün kritik maçta Elazığspor’u konuk edecek. Atatürk stadında saat 13.00’de başlayacak olan maçta tek hedef galibiyet. Ligde bir türlü rahatlayamayan Eskişehirspor bugün taraftarları önünde deplasmanlarda başarılı...

Eskişehirspor bugün kritik maçta Elazığspor'u konuk edecek. Atatürk stadında saat 13.00'de başlayacak olan maçta tek hedef galibiyet. Ligde bir türlü rahatlayamayan Eskişehirspor bugün taraftarları önünde deplasmanlarda başarılı sonuçlar alan doğu takımı Elazığspor'u konuk edecek. Zorlu maç için teknik direktör Ergin Işık gözetiminde hazırlıklarını sürdüren ve dünde ter antrenmanının ardından tesislerde dinlenmeye çekilen Eskişehirspor'da tek hedef övar o da 3 puan almak. Eskişehirspor'un Elazıspor iule oynayacağı zorlu 90 dakikayı süper lig hakemlerinden Özgüç Türkalp yönetecek.Karşılaşma Atatürk stadında saat 13.00'de başlayacak.
HEDEF 3 PUAN
Eskişehirspor teknik direktörü Ergin Işık Elazığ maçı için konuşarak "Rakibimizin ligdeki durumu belli. Ancak bize de acil 3 puan gerekli, Bugün zorlu geçecek olan maçı taraftarlarımızın da desteği ile kazanarak 3 puan alıp artık rahatlamak istiyoruz" dedi.
TARAFTAR HAZIR
Es-Es'i her maçta yalnız bırakmayan taraftar bugünde görevinin başında olacak. Erken saatlerde stadı dolduracak olan Eskişehirspor'lu taraftarlar 90 dakika boyunca takıma destek vererek alınacak 3 puanda pay sahibi olmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.