Engelli basketçiler Türkiye 2.si oldu

Engelli basketçiler Türkiye 2.si oldu
İşitme Engelliler basketbol takımımız Bolu’da yapılan Engeliler basketbol süper ligi play-off müsabakalarında final oynayıp ikinci olarak, büyük bir başarıya imza attı. Play-off müsabakalarında 8 takım arasından ilk iki takım...

İşitme Engelliler basketbol takımımız Bolu'da yapılan Engeliler basketbol süper ligi play-off müsabakalarında final oynayıp ikinci olarak, büyük bir başarıya imza attı.
Play-off müsabakalarında 8 takım arasından ilk iki takım arasına giren ve finalde İzmir Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelen Engelli basketbolcularımız rakibine 77-58 mağlup olmaktan kurtulamadı ve ikinciliği elde etti.
Finale kadar gelerek büyük bir başarıya imza atan oyuncularını kutladıklarını belirten Eskişehir İşitme Engelliler spor kulübü başkanı Cevdet Mansız" Her yıl bu çocuklar ilk ikiye girme başarısını gösteriyorlar. Bu konuda gösterdikleri mücadeleden dolayı onları kutluyorum. Geçen yıl olduğu gibi yine şampiyon olmak isterdik. Finale kadar da çok iyi geldiğimizi düşünüyorum. Ama bu yıl şampiyonluk olmadı. Bunlar sporun içinde var. Başarımızda emeği geçen herkese ve bize destek veren gönül dostlarımıza teşekkürü borç biliyorum. Amacımız bundan sonraki sezonlarda da çizgimizi koruyarak aynı başarıyı devam ettirmek" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.