Engellilerden çifte zafer

Engellilerden çifte zafer
İşitme Engelliler basketbol birinci ligi C grubunda mücadele eden Eskişehir İşitme Engelliler spor kulübü dün sahasında oynadığı karşılaşmada Zonguldak İşitme Engellilerini 85-62 mağlup ederek gruptaki liderliğini sürdürdü....

İşitme Engelliler basketbol birinci ligi C grubunda mücadele eden Eskişehir İşitme Engelliler spor kulübü dün sahasında oynadığı karşılaşmada Zonguldak İşitme Engellilerini 85-62 mağlup ederek gruptaki liderliğini sürdürdü.
Atatürk spor salonunda oynanan karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren oyunun kontrolünü eline geçiren engelli basketbolcularımız maç boyunca iyi bir oyun çıkartarak maçtan 23 sayı farkla galip ayrılmasını bildi ve play-off'lara yükselmeyi garantiledi. Maç sonrası görüşlerini aldığımız İşitme Engelliler spor kulübü başkanı Cevdet Mansız" Yine oyuncularımız mükemmel bir maç çıkardı. Gruptan çıkmayı garantiledik. Amacımız 6-8 Mayıs tarihleri arasında Bolu'da yapılacak Play-off müsabakalarında şampiyonluk ipini göğüslemek. İnşallah bu yılda geçen sezonki başarımızı tekrarlayarak şampiyonluk kupasını Eskişehir'e getireceğiz" şeklinde konuştu.
İşitme Engeliler deplasmanlı futbol liginde mücadele eden Eskişehir İşitme Engelliler futbol takımımız dün sahasında Balıkesir İşitme Engeliler futbol takımını 2-0 yenmesini bildi. Atatürk dış sahasında oynanan maçta rakibine oranla daha iyi bir oyun ortaya koyan ve girdiği gol pozisyonlarını iyi değerlendiren İşitme Engelliler futbol takımımız bu sezon evinde ki ilk maçını kazanmasını bildi. Bu sonuçla temsilcimiz bu yıl sezona iyi bir başlangıç yapmış oldu. Engelli futbolcularımızın bu sezon üst sıraları zorlaması ve başarılı sonuçlara imza atması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.