ERSUN YANAL "TURU GEÇECEĞİMİZE İNANIYORUM"

ERSUN YANAL “TURU GEÇECEĞİMİZE İNANIYORUM”
Es-Es’de Teknik direktör Ersun Yanal ve Dede dün basın toplantısı yaptı. Teknik Direktör Ersun Yanal bugün oynanacak olan St.Johnstone maçı öncesi iddialı konuştu. "Turu geçebilecek güçteyiz" dedi. Tecrübeli teknik adam kısa...

Es-Es'de Teknik direktör Ersun Yanal ve Dede dün basın toplantısı yaptı. Teknik Direktör Ersun Yanal bugün oynanacak olan St.Johnstone maçı öncesi iddialı konuştu. "Turu geçebilecek güçteyiz" dedi.
Tecrübeli teknik adam kısa süre içerisinde takım kurup böyle önemli bir müsabakaya hazırlamanın zorluğuna da değindi. "Kendi yapımıza özgü bir transfer politikası izledik" diyen Ersun hoca,"Deneyimli ve kaliteli oyuncu kadromuza, iskeleti bozmadan genç oyuncu takviyeleri yaptık. Amacımız uzun yıllar Eskisehirspor'u bir çok kulvarda yarışa sokmak. Şimdi konuştuğumuz gibi uzun yıllar sonra değil her dönemde Eskişehirspor'un Avrupa arenasında mücadele etmesini sağlamalıyız. İngiltere futbolu, İskoçya futbolu büyük bir saygıyı hak ediyor.Bu yüzden rakibimize saygı duyuyoruz. Bizim ve taraftarlarımızın yapması gereken Eskişehir'in ne kadar donanımlı ve kültürlü olduğunu göstermektir.Oyuncularımızın kalitesiyle bu türü geçeceğimize inanıyorum. Ayrıca alacağımız galibiyetlerle ülke puanına da katkıda bulunmak istiyoruz" dedi. Transfer konusunda da konuşan Yanal, "Takımın iskeletini koruduk ve yaptığımız transferlerle gençlestirdik. Eskişehirspor kulubünde her futbolcu satılabilir, fakat hedeflerimiz doğrultusunda bize kalite katacak futbolcuları asla göndermeyiz. Uzun süre bir çok kulvarda yarışmak istiyoruz." dedi. Dede ise"Sadece Eskişehir'i değil Türkiye'yi temsil edeceğiz" Eskişehirspor'un Brezilyalı yıldızı Dede, "Eskişehirspor'a birlikte UEFA kupasında mücadele etmek herseyden önce benim için bir onurdur. Hocamız başta olmak üzere tüm takım bu müsabakayı bekliyor. Ülkeyi temsil etmek icin elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Sadece Eskişehir'i değil Türkiye'yi temsil edeceğiz. Rakip defansif anlamda güçlü. Bizim icin önemli olan gol yememek. Sezgin icin çok üzgünüz. Galibiyeti kaptana armağan etmek istiyoruz. Biz her şeyi başarabilecek güçteyiz. Taraftarımız bize inansın" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.