Es-Es B genç iddialı gitti

Es-Es B genç iddialı gitti
Eskişehirspor B genç takımı Türkiye şampiyonası grup eleme müsabakaları için bugün Düzce’ye gidiyor.27- 29 Nisan tarihleri arasında Düzce’de yapılacak olan B gençler Türkiye grup eleme müsabakalarının hazırlıklarını...

Eskişehirspor B genç takımı Türkiye şampiyonası grup eleme müsabakaları için bugün Düzce'ye gidiyor.
27- 29 Nisan tarihleri arasında Düzce'de yapılacak olan B gençler Türkiye grup eleme müsabakalarının hazırlıklarını dün sabah Osmangazi sahasında antrenör Gani Gümüşcan gözetiminde yaptığı çalışma ile tamamlayan Eskişehirspor B gençleri bugün yola çıkıyor.
Sabah kahvaltısından sonra Yönetici Raif Gürergene başkanlığında Düzce'ye hareket edecek olan Eskişehirspor B takımı kafilesinde Gani Gümüşcan ve Emre Özbayer'in yanı sıra Yasin, Rıdvan, Mustafa, Emrah, Alper, Atillay, Hakan, Volkan, Barış, Sefa, Hüseyin, Fahri, Emre, Selçuk, Murat, Tolga, Burkay, Mehmet ve Arda bulunuyor.
Antrenör Gani Gümüşcan " Tek devreli lig usulü yapılacak olan müsabakaların arka arkaya oynanacak olması oldukça yorucu olacak. Buna rağmen tur atlayan takım olmak istiyoruz. Bartın ve Ereğli Belediye hakkında bilgimiz yok. Grupta biz ve Beşiktaş favori gözüküyor. " dedi.
Akçakoca'da kalmaktan vazgeçen Eskişehirspor B gençleri Düzce'de Düzce otelde kampa girecek. Düzce'deki maçlar biri çim birisi ise sentetik iki sahada oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.