Es-Es işi bitirdi gibi

Es-Es işi bitirdi gibi
Ligde puanını 35’e çıkartan Eskişehirspor için büyük bir sürpriz olmadığı taktirde tehlike geçti. Kalan dört haftada alt sıradaki takımların puan farkını kapatması zor.Ligin ikinci yarısında alt sıralardan bir türlü...

Ligde puanını 35'e çıkartan Eskişehirspor için büyük bir sürpriz olmadığı taktirde tehlike geçti. Kalan dört haftada alt sıradaki takımların puan farkını kapatması zor.
Ligin ikinci yarısında alt sıralardan bir türlü kurtulamayan ve uzun süre düşme tehlikesi yaşayan Eskişehirspor Kocaeli deplasmanından aldığı bir puanın yanı sıra, düşme hattı ile arasındaki altı puanlık farkı da koruyarak zar zorda olsa işi büyük ölçüde bitirdi. Eskişehirspor'un ligin bitimine dört hafta kala büyük ölçüde rahatlamasında girdiği tutunma mücadelesinde rakiplerinin sürekli puan kaybetmesi önemli rol oynadı. Alt sıradaki takımlar puan frakını kapatmış olsalardı baraj puanı hem yükselecek hem de çekişme son haftaya kadar devam edecekti.
Puanını 35'e çıkartan Eskişehirspor için tehlike bitime dört hafta kala tehlikeli sulardan çıktı. Kalan maçlarda altında yer alan rakipleri Mardin, Uşak, Telekom ve Akçaabat Sebatspor' un aradaki altı puanlık farkı kapatması zor gözüküyor.Alttaki takımların sadece iyi takımlarla değil birbirleri ile maçlarının bulunması kırmızı şimşeklere büyük avantaj sağlıyor. Alttaki takımların birbirinin kaderini çizecek olması nedeni ile Eskişehirspor artık kalan dört maçına daha rahat çıkacak.Bu dört hafta içinde alınacak bir galibiyet Eskişehirspor'u n resmi olarak ligde kalmasını tescilleyecek. Ancak her şeye rağmen Eskişehirspor'u sürprizlere karşı hazırlıklı olması da gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.