ES-ES İSKOÇYA'YA BÖYLE GİTTİ

ES-ES İSKOÇYA’YA BÖYLE GİTTİ
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Saint Johnstone ile deplasmanda karşılaşacak Eskişehirspor, dün özel uçakla İskoçya’ya gitti.22 Kişilik kadro ile İskoçya’ya giden Eskişehirspor’da Batuhan Karadeniz kadroda...

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Saint Johnstone ile deplasmanda karşılaşacak Eskişehirspor, dün özel uçakla İskoçya'ya gitti.
22 Kişilik kadro ile İskoçya'ya giden Eskişehirspor'da Batuhan Karadeniz kadroda yer almadı. Dün saat 10.00 uçağıyla direk İskoçya'ya giden Kırmızı Şimşeklerde futbolcularında hayli heyecanlı olduğu gözlendi. Yolculuk öncesi taraftarların takımı yalnız bırakması ise dikkatlerden kaçmadı.
Yolculuk öncesi Eskişehirspor Sportif Direktörü Zafer Tüzün 22'si futbolcu toplam 150 kişilik kafileyle İskoçya'ya gittiklerini belirtti.
Eskişehir'in 37 yıl aradan sonra Avrupa heyecanı yaşadığını söyleyen Zafer Tüzün, ''Avantajlı bir skorla İskoçya'ya gidiyoruz. Turu atlayacağımızdan şüphemiz yok. Bundan sonra ki turda karşılaşacağımız Marsilya'yı da eleyeceğimizi düşünüyorum'' dedi.,
''Batuhan Karadeniz ile teknik direktör Ersun Yanal arasında tartışma yaşandığı ve bu yüzden maç kadrosuna alınmadığı iddia ediliyor'' sorusuna cevap veren Tüzün 'Bir tartışma yaşanmadı. Batuhan bizim futbolcumuz. 'Antrenmana katılma' ya da 'kadro dışısın' gibi bir söylem olmadı. Maç kadrosuna alınmaması tamamen Ersun hocamızın tercihi'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.