Es-Es transferde hareketlendi

Es-Es transferde hareketlendi
Yeni yeni isimlerin gündeme geldiği Eskişehirspor’da transferde hareketleniyor. İkinci yarı için kadrosunu güçlendirmeye çalışan Eskişehirspor ilk imzayı Erkan Zengin’e aktırdıktan sonra hızını kesmedi. Fenerbahçe’nin...

Yeni yeni isimlerin gündeme geldiği Eskişehirspor'da transferde hareketleniyor.
İkinci yarı için kadrosunu güçlendirmeye çalışan Eskişehirspor ilk imzayı Erkan Zengin'e aktırdıktan sonra hızını kesmedi. Fenerbahçe'nin gözden çıkarttığı Önder Turacı' ya transfer teklifi götüren Eskişehirspor yönetimi Fenerbahçe ile bu futbolcunun transferi konusunda anlaşmaya vardı. Yönetim Önder Turacı' yı ikna etmeye çalışıyor. Turacı'nın birkaç gün içinde cevabını ileteceği belirtildi.
Yerli transferler konusunda Batuhan ve Fahri Tatan ise beklemede. Batuhan için teknik direktör Çalımbay bizzat devreye girince Beşiktaş yönetiminin kongreden transferi kongreden sonraya bıraktığı ileri sürülüyor.
Dış transferde ise yeni bir isim gündeme geldi. Finlandiya' lı stoper Jukka Souza ile yapılan görüşmeler sonunda 1.91 'lık stoperle anlaşmaya varıldığı belirtilirken futbolcunun Çarşamba günü kampa katılacağı açıklandı. Kamp döneminde teknik heyet tarafından yakın takibe alınacak olan Finli stoper Jukka ile sözleşme yapılıp yapılmayacağı ise Rıza hocanın raporu doğrultusunda olacak.
Bu arada Amerikan futbol milli takımının sol açıklarından ismi gizli tutulan bir futbolcu ile de temaslar başladı. Bu futbolcunun menajeri ile yapılan görüşmelerin olumlu geliştiği belirtiliyor.
Bahreyn milli takım oyuncusu Okwunwanne ve Sionlu Mpenza konusunda ise beklemeye girildi. Okwunwanne7den Cuma gününe kadar cevap gelmesi bekleniyor. Mpenza'nhın menajeri ile görüşmeler sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.