Es-Es yaz okulu bugün start alıyor

Es-Es yaz okulu bugün start alıyor
Eskişehirspor Futbol okulu çalışmaları bugün alt yapıda ki İsmail Arca ve Osmangazi tesislerinde yapılacak. Eskişehirspor’un her yıl açtığı ve Alt yapı derneği tarafından organize edilen yaz spor okulu çalışmaları bugün...

Eskişehirspor Futbol okulu çalışmaları bugün alt yapıda ki İsmail Arca ve Osmangazi tesislerinde yapılacak. Eskişehirspor'un her yıl açtığı ve Alt yapı derneği tarafından organize edilen yaz spor okulu çalışmaları bugün start alıyor.
1994 ve 2000 ile arası doğumlu öğrencilerin katıldığı yaz spor okulunun ilk gününde kayıt yaptıran öğrenciler gruplara ayrılacak. Sabah 9.00'da başlayacak olan çalışmaya gelecek olan öğrencilere öncelikli olarak spor malzemeleri verilecek.
Haftanın üç günü yapılacak olan çalışmalarda futbolun temel tekniklerini öğrenecek olan minikler ilerleyen günlerde elemelere tabi tutularak yetenekli olanlar Eskişehirspor minik takım kadrosuna alınacak.
İsmail Arca ve Osmangazi tesislerinde yapılacak olan çalışmalar antrenörler Emre Özbayer, Gani Gümüşcan ve Berkant Ongan tarafından yürütülecek. Yaz okulu çalışmaları yaklaşık 2,5 ay sürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.