ES-ES YENİDEN ENERAMO'YA YÖNELDİ

ES-ES YENİDEN ENERAMO’YA YÖNELDİ
Eskişehirspor forvet konusunda yeniden Eneramo’ya yöneldi. Daha lig bitir bitmez forvet için transferde ilk isim olan Sivasspor’lu Eneramo ile Eskişehirspor 3-4 kez masaya oturmuş ancak anlaşma sağlayamamıştı.Batuhan’ın durumunun...

Eskişehirspor forvet konusunda yeniden Eneramo'ya yöneldi. Daha lig bitir bitmez forvet için transferde ilk isim olan Sivasspor'lu Eneramo ile Eskişehirspor 3-4 kez masaya oturmuş ancak anlaşma sağlayamamıştı.
Batuhan'ın durumunun belirsizliği, yeni transfer Nuhui'nin hazır olmaması üzerine Eskişehirspor forvet konusunda yeniden geçtiğimiz sezon Sivasspor'da forma giyen Nijeryalı forvet oyuncusu Michael Eneramo'nun peşine düştü. Teknik direktör Ersun Yanal'ın da alınmasını istediği oyuncu için yönetim yeniden temasa geçiyor.
1,5 yıl Sivasspor forması giyen ve sözleşmesi sona eren Eneramo sezonu da 15 golle kapattı. Eskişehirspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın da istediği Nijeryalı forvet oyuncusu Michael Eneramo ilk görüşmede Eskişehirspor'dan 1,5 Milyon EURO istemiş, Es-Es ise 800 Bin EURO teklif etmişti. Her görüşmede 100 Bin EURO daha inen futbolcunun menajeri en son Es-Es'e 1 milyon 100 Bin EURO teklifinde bulunmuştu. Daha sonra da transfer görüşmeleri sona ermişti. Hala kulüp bulamayan Eneramo için Eskişehirspor yeni bir teklif hazırladı. Siyahi oyuncunun durumu hafta içinde netlik kazanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.