ES-ES'DE HEDEF GALİBİYET

ES-ES’DE HEDEF GALİBİYET
Kocaeli maçı hazırlıklarını tamamlayan Eskişehirspor’da tek hedef galibiyet. Şimşekler bugün öğle yemeğinin ardından deplasman yolculuğuna çıkacak. Ligde bir türlü rahatlayamayan Eskişehirspor kendi gibi sıkıntılı olan...

Kocaeli maçı hazırlıklarını tamamlayan Eskişehirspor'da tek hedef galibiyet. Şimşekler bugün öğle yemeğinin ardından deplasman yolculuğuna çıkacak.
Ligde bir türlü rahatlayamayan Eskişehirspor kendi gibi sıkıntılı olan takımlardan Kocaelispor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Dün de teknik direktör Ergin Işık gözetiminde tesislerde taktik ağırlıklı çalışma yapan Kırmızı Şimşeklerde teknik direktör Işık özellikle forvet oyuncularına uyarılarda bulunarak gol yollarında daha dikkatli olmalarını istedi. Kıran kırana geçen antrenman sonrası Kırmızı Şimşekler tesislerde dinlenmeye çekildi.
Eskişehirspor bugün öğle yemeğinin ardından İzmit'e giderek Kocaeli maçı için kampa girecek. Kırmızı Şimşeklerde sakatlığı süren Serkan Reçber ve Mehmet Akif'in durumunun maç saati belli olacağı öğrenildi.
Zorlu maç için 3 puana kenetlenen Kırmızı Şimşekler zorlu deplasmanda 3 puan alarak ligde rahatlamak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.