Es-Es'e 2'de 2 yakışır

Es-Es’e 2’de 2 yakışır
Ligde son iki haftaya giren Eskişehirspor’un Sivas ve Diyarbakır maçlarından tulum çıkartmayı hedefledi. Fenerbahçe galibiyeti ile üzerindeki ölü toprağını silkip atan ve büyük moral kazanan Eskişehirspor şimdide gözünü...

Ligde son iki haftaya giren Eskişehirspor'un Sivas ve Diyarbakır maçlarından tulum çıkartmayı hedefledi. Fenerbahçe galibiyeti ile üzerindeki ölü toprağını silkip atan ve büyük moral kazanan Eskişehirspor şimdide gözünü Sivas ve Diyarbakır maçlarına çevirdi. Ligde ikinci yarıda gireceği ilk beş mücadelesi için 30 puana ulaşmayı hedefleyen kırmızı şimşeklere sadece iki galibiyet gerekiyor.
Bunun içinde dişine göre rakip olan ve lig tutunma mücadelesi veren Sivas ve Diyarbakır ile yapacağı maçlarından kayıpsız çıkması şart. Bu bilinçle önce Sivas maçına hazırlanacak olan Eskişehirspor rakibini evinde yenerek taraftarı önünde oynayacağı Diyarbakır maçında hedefine kesin olarak ulaşmak istiyor.
Ligde kaçan puanlara da yanan kırmızı şimşekler Sivas ve Diyarbakır maçlarından alacakları altı puanla ligin ilk yarısını yüksek moralle kapatmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.