Es-Es'e Anadolu morali 5-0

Es-Es’e Anadolu morali 5-0
Pazar günü deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak olan kırmızı şimşekler bu maçın provasını dün Anadolu Ü. önünde yaptı.Eskişehirspor Kocaeli maçının provasında amatör takımlarımızdan Anadolu Üniversitesini 5-0...

Pazar günü deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak olan kırmızı şimşekler bu maçın provasını dün Anadolu Ü. önünde yaptı.
Eskişehirspor Kocaeli maçının provasında amatör takımlarımızdan Anadolu Üniversitesini 5-0 yenerek moral buldu.
Pazar günü deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak olan Kırmızı Şimşekler dün bu maçın provasını yaptı. Süper amatör kümede başarılı olarak gruplara hazırlanan Anadolu Üniversitesi ile Besyo sahasında oynanan hazırlık maçında Eskişehirspor her iki yarıda da değişik on birle mücadele etti. Şiddetli rüzgar ve yağmur altında oynanan maçın ilk yarısında Eskişehirspor Orhan, Bülent, Mustafa Aşan ve penaltıdan Mustafa Sevgi'nin golleri ile devreyi 4-0 önde kapattı.
Maçın ikinci yarısında da üstünlüğünü sürdüren Eskişehirspor Mehmet Al'ın attığı golle özel maçı 5-0 kazanarak zorlu Kocaelispor maçı öncesinde moral buldu.
Kocaeli için bugün de tek çalışma yapacak olan Kırmızı Şimşekler yarın öğle yemeğinden sonra İzmit'e giderek kampa girecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.