“ES-ES’İN BAĞIŞLADIĞIN PARAYA İHTİYACI YOK”

“ES-ES’İN BAĞIŞLADIĞIN PARAYA İHTİYACI YOK”
Özbayer, sosyal medya hesabından ekibiyle birlikte alacakların bağışladığını duyurdu. Özbayer’in açıklamasına Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca'dan tepki geldi.

Başkan Erkan Koca yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Emre Özbayer’in geçmişte kulübümüzle yaşadığı problemli sürece rağmen “Eskişehirli” bir hocayı göreve getirdik. Transfer açma sürecinde kendisinden bir oyuncu raporu istendiğinde, kendisi küçük bir kareli kâğıda yazdığı okunması güç bir rapor sunmuştur. Devamında kendisinin seçtiği futbolcuların çoğunun bonservisli futbolcular olmasından kaynaklı anlaşmazlık yaşanmıştır

“SORUNLU TAVIRLAR SERGİLEDİ”

Bazı “çalışmalarda yer almak” uğruna kritik Şile maçı öncesi antrenmana çıkmamış, transfer sürecinde komitemiz ile sürekli sorunlu tavırlar sergileyerek çalışma ortamını bozmuştur. Yine transferin açılma sürecinde kulüp başkanı olan şahsım ve imza yetkilisi başkan vekilimiz ile İstanbul’da olmamıza rağmen ısrarla prim için başkanlık makamını rahatsız etmiş, kendisine primin şehre dönüldüğünde ödeneceği belirtmemize rağmen, muhasebe müdürümüzün odasına oturarak yine çalışma ortamını bozmuştur.

"İŞLEME ALINMAMIŞTIR”

Eskişehir’e anlaşmak üzere getirilen futbolculardan birine “Para için geldiysen yanlış kulübe geldin.” şeklinde konuşması bardağı taşıran son damla olmuştur. Mevcut yönetim döneminde prim dahil tüm alacakları ödenmiş olup alacaklarının tamamının önceki döneme ait olmasına rağmen kendisine emeklerinin karşılığı olarak şahsi senedim verilmiştir. Senetle ilgili kulüp muhasebe müdürümüz Özbayer ile devamlı iletişim halinde olmuştur. Senet tarihi geçmiş ancak senet işleme alınmamıştır.

İHTİYACI YOK

Senedin “karşılıksız” çıkması için işleme alınması gerekir. Senet hiçbir şekilde resmi protesto edilmemiştir. Takımımızın ivme kazandığı ve sürecin daha iyi gittiği bu zamanlarda, camiamız umudunu yeniden tazelemişken camianın gardını düşürmeye çabalayan bir şahsın bağışladığı paraya Eskişehirspor’un ihtiyacı yoktur.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.