Heyecan Eskişehir’deydi
Yayınlanma:
Karate Ligi 2. Etap Kazım Aktan Etabı, 7 ilden 332 sporcunun katılımıyla Eskişehir’de start aldı. Tatamide kıyasıya mücadele yaşandı.
Eskişehir, Karate Ligi 2. Etap Kazım Aktan Etabı müsabakalarına ev sahipliği yaptı. Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda 27 Aralık tarihinde başlayan etap, 7 farklı ilden gelen 332 sporcunun katılımıyla büyük bir heyecana sahne oldu.
Müsabakalarda sporcular, hem bireysel başarı elde etmek hem de temsil ettikleri illeri en iyi şekilde yansıtmak için tatamiye çıktı. Hafta sonu yapılan karşılaşmalar, sporcuların yüksek performansı ve centilmence mücadeleleriyle dikkat çekti.
Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, organizasyonun sorunsuz şekilde gerçekleştirilmesinde emeği geçen antrenörlere, hakemlere ve paydaş kurumlara teşekkür etti.