ES-ES'İN SOLU VE FORVETİ FELÇ

ES-ES’İN SOLU VE FORVETİ FELÇ
Eskişehirspor’un solu ve forveti felç durumda. Eskişehirspor yönetimi takımı yeniden kuracak. 10 Haziran’da resmen başlayacak olan transfer döneminde Eskişehirspor’u oldukça zorlu bir pazarlık ve takım kurma çalışması bekliyor.Özellikle...

Eskişehirspor'un solu ve forveti felç durumda. Eskişehirspor yönetimi takımı yeniden kuracak. 10 Haziran'da resmen başlayacak olan transfer döneminde Eskişehirspor'u oldukça zorlu bir pazarlık ve takım kurma çalışması bekliyor.
Özellikle takımın ilk on birinde forma giyen futbolcuların 7 tanesinin sözleşmesinin sona ermesi yönetimi adeta sil baştan takım kurmaya götürecek.
Eskişehirspor'da dikkate çeken taraf sol kanadın ve forvetin felç olması. Sol kanatta geçtiğimiz sezon kiralık verilen Vedat ile sözleşmesi devam eden Eskişehir' li Mustafa'nın dışında oyuncu kalmaması. Mehmet Türkmehmet ve Turan'ın sözleşmeleri ise bitiyor.
Forvette ise İshak'ın ve Bülent Karabağ' ın dışında kalan isim yok. Mahmut ve Mehmet Al'ın sözleşmesi biterken, diğer forvet elemanlarının ise kiralık olması Eskişehirspor'u en az iki forvet elemanı takviye etmeye mecbur tutuyor.
Kaleden forvete kadar eksikleri bulunan Eskişehirspor'a acil olarak biri santrafor olmak üzere 2 forvet elemanı, iki sol kanat, bir orta saha, bir sağ kanat , bir kaleci ve bir stopere ihtiyacı var. İlk altı hedeflendiği taktirde yedekleri ile birlikte Eskişehirspor'a gerekli transfer ise 10'u geçiyor. Eskişehirspor yönetiminin kalan mevcut kadroyu nasıl takviye edeceği spor kamuoyunda merakla beklenirken yeni teknik direktörün ise kimleri isteyeceği de merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.