ES ESİN YÜREĞİ YANDI

ES ESİN YÜREĞİ YANDI
Eskişehir’de dün gece geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 26 yaşındaki futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu için Eskişehirspor tesislerinde tören düzenlendi. Bursa’da toprağa verilen Ediz’in ölümü Es-Es’in de yüreğini...

Eskişehir'de dün gece geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 26 yaşındaki futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu için Eskişehirspor tesislerinde tören düzenlendi. Bursa'da toprağa verilen Ediz'in ölümü Es-Es'in de yüreğini yaktı.
Önceki akşam 19.30'da Eskişehirspor tesislerinde antrenmana çıkan Ediz, daha sonra takım arkadaşı Hürriyet ile birlikte kaldığı Batıkent Mahallesi Aytekin Sokak'taki evine gitti.
Genç futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu, kız arkadaşının da bulunduğu evde gece 01.00 saatlerinde aniden fenalaştı. Kız arkadaşı ile Eskişehirsporlu Hürriyet ambulans çağırdı. Kısa sürede gelen sağlık ekibi Ediz'e müdahalede bulundu. Kalp krizi geçirdiği belirtilen genç futbolcu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Ardından genç oyuncunun cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi ve otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü.
Bu sabah Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı otopsinin ardından Ediz'in naaşı cenaze aracı ile Eskişehirspor tesislerine getirildi. Omuzlarda taşınan tabutunun üzerine Türk bayrağı ve Eskişehirspor bayrağına sarılı tabutu, tören için hazırlanan alana konuldu.
Törene, Bahtiyaroğlu'nun babası İsmail ve ağabeyi Engin Bahtiyaroğlu, Eskişehir Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, Eskişehispor Kulübü Başkanı Halil Ünal, 1. Hava Kuvveti Kurmay Başkanı Tuğgeneral Şaban Umut, Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Eskişehir Emniyet Müdür Vekili Mustafa Bayram, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, Eskişehirspor yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve taraftarlar katıldı. Bahtiyaroğlu'nun cenazesi, Bursa'da ikindi vakti kılınan namazın ardından toprağa verildi. Bu arada tüm Eskişehirsporlu futbolcu ve yöneticiler de defin için Bursa'ya gitti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.