Es-Es’te golcü arayışı
Transfer listesi kabarık olan Es-Es’te yeni isimler gelmeye devam ediyor. 3.Lig ekiplerinden Silifke Belediyespor’da forma giyen 30 yaşındaki forvet Tayyib Kanarya ile bu sezon Karacabey Belediyespor’da oynayan ve daha önce Anadolu Üniversitesi formasıyla play-off tecrübesi yaşayan Tayyib Mevlüt Kaya’nın da listede olduğu öğrenildi.
NETLİK KAZANACAK
Yönetimin her iki golcü için fiyat araştırması yaptığı ve oyuncularla ilk temasları kurduğu belirtildi. Silifke Belediyespor formasıyla bu sezon 15 maçta 12 gol atan Tayyib Kanarya, dikkat çeken bir performans sergilerken; 1.96 boyundaki Mevlüt Kaya ise 13 maçta 3 gol kaydetti. Transfer görüşmelerinin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.
ONUR BEKLİYOR
Öte yandan yeniden Eskişehirspor’a dönmeye hazırlanan Onur Arı ise şimdilik beklemede. Yalovaspor’dan ayrılmaya hazırlanan ve bahis cezası da biten golcü oyuncunun yönetim ile görüşme yaptığı öğrenildi. Onur Arı’nın durumu birkaç gün içinde netlik kazanacak.