Eskişehir Amatör Futbolda sezon tamamlandı

Eskişehir Amatör Futbolda sezon tamamlandı
 Muhabir
Artıspor ve Kaymazspor Play-Off maçlarında rakiplerini mağlup ederek adlarını 1. Amatör Kümeye yazdıran son takımlar oldular.

KİLİDİ 2.YARI AÇTILAR

2. Amatör Küme Play Off finallerinin ilk maçında Altayspor ile Kaymazspor takımları karşı karşıya geldiler. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmada Kaymazspor ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-0’lık skorla galip ayrıldı ve şampiyon oldu. Kaymazspor aldığı bu galibiyet ile adını 1. Amatör Kümeye yazdırdı. Oynanan zorlu maçın ardından Kaymazspor ekibine şampiyonluk kupasını EASKF Yöneticisi Turgay Yarar verdi.

İLK SEZONDA ŞAMPİYONLUK

Günün ikinci karşılaşmasında ise Artıspor ile Örnekspor takımları kozlarını paylaştı. Maçın ilk dakikalarında Artıspor 1-0 öne geçerken, maçın hemen başlarında ise Örnekspor ekibi gördüğü kırmızı kartla maçın büyük bir kısmını 10 kişi tamamladı. Artıspor ekibinin birde penaltı kaçırdığı zorlu karşılaşma 2-0’lık Artı’nın üstünlüğü ile tamamlandı. Artıspor kurulduğu ilk yılda şampiyon olarak 1. Amatör Kümeye yükselirken, kupasını ve madalyalarını EASKF Başkanı Sadri Atam’ın elinden aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.