Eskişehir Fabrika Futbol Okulunda kış dönemi çalışmaları tamamlandı

Eskişehir Fabrika Futbol Okulunda kış dönemi çalışmaları tamamlandı
Eskişehirspor Fabrika Futbol Okulları’nda kış dönemi çalışmaları önceki gün gerçekleştirilen sertifika töreni ile sona erdi.

2020 yılında Fabrika ismiyle açılan Eskişehir futbol okulu kulübe kalıcı gelir sağlamak ve yüksek Eskişehirsporluluk bilinciyle sporcular yetiştirmek hedefiyle çalışmalarını sürdürdü.

Eskişehirspor alt yapısından ayrı bir birim olarak açılan ancak kontrol altında olacak Fabrika Futbol Okulu’nda eğitimler kış sezonu tamamlandı. Yaz dönemi için kayıtların başladığı Eskişehirspor Fabrika Merkez okulunun yanında Gökmeydan ve Vişnelik Şubelerinde çalışmalar devam edecek.

Önceki gün kış dönemi çalışmalarını tamamlayan futbol okulunda miniklere sertifikaları takdim edildi…

Teknik ve oyuncu izleme sorumlusu Efe Yaman, Teknik sorumlu yardımcısı ve Denetleme sorumlusu Yılmaz Uzan başta olmak üzere antrenörler Selen Toğral, Duygu Kocabıyık, Kaleci antrenörü Batuhan Ünal ve yardımcı antrenörler İkra Su Satılmış ile Damla Uslu birikimlerini futbolcu adaylarına aktardı.

“HAYALLERİNİZİN PEŞİNDEN KOŞMAYA DEVAM EDİN”

Vali Hanefi Demirkol tesislerinde gerçekleştirilen sertifika töreninde Başkan Erkan Koca, Başkan Vekili ve Futbol Şube Sorumlusu Özgür Marankoz, Fabrika Futbol Okullarından sorumlu asbaşkan Tamer Yavuz’da yer aldı. Ailelerin de büyük ilgi gösterdiği kapanış töreninde konuşan Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca “Hepinizin hayallerinden birinin Eskişehirspor formasını giymek olduğunu biliyorum. Bu hayalinin peşinden koşmaya devam edin. Asla pes etmeyin. Çok değerli bir kulübün bir parçası olduğunu asla unutmayın. İleride bu armayı en güzel şekilde taşımak adına çok çalışın. Sizlerden beklentimiz büyük. Antrenörlere ve ailelere özellikle kış sezonunda gösterdikleri fedakarlıklardan ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

YAZ DÖNEMİNDE DE DEVAM EDECEK

Eskişehir Fabrika Futbol Okulları Direktörü Ufuk Terken gözetiminde Eskişehir Vali Hanefi Demirkol tesisleri, Vişnelik ve Gökmeydan Şubesinde faaliyet gösteren Fabrika Futbolda yetenekli görülen minikler hazırlanan raporların ardından alt yapıda ki yarışmacı gruplara kazandırılacak.

Futbol Okullarının temel amacının Eskişehirspor altyapısında forma giyecek futbolcular yetiştirmek olduğunu belirten Fabrika Futbol Okulları Direktörü Ufuk Terken, Yetiştirme ve eğitim çalışmalarının yanı sıra kulübe ekonomik yönden katkı sağlandığını altını bir kez daha çizdi.

Eskişehirspor Fabrika Futbol Okullarında Eskişehir’in yeni yetenekleri keşfedilerek geleceğin futbolcuları yetiştirilmek için uğraşlar yaz döneminde de devam edecek. Yaz dönemi içinde kayıtlar başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.