Eskişehir temsilcisi Anadolu kupada 2. tura yükseldi

Eskişehir temsilcisi Anadolu kupada 2. tura yükseldi
Eskişehir'in 3. Lig temsilcisi Anadolu Sportif Faaliyetleri A.Ş. kupa sınavında deplasmanda Bölgesel Lig takımı Bartınspor'u Burak, Fatih ve Recep Aydın'ın golleri ile 3-1 yenerek 2. tura yükseldi.

Anadolu Spor Faaliyetleri A.Ş ismi ile lige girecek olan 3. Lig'deki Eskişehir temsilcisi, 2025-2026 Sezonunun ilk resmi maçında Ziraat Türkiye Kupası 1. turunda Bölgesel Amatör Lig takımı Bartınspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

İlk Yarı 2 Gol

Anadolu, maça Cihan, Abdullah, Rıdvan, Enes, Berkay, Anıl, Ramazan, Bedirhan, Necati, Fatih ve Burak 11’i ile çıktı. Eskişehir temsilcisi, ilk yarıyı Burak ve Fatih'in golleri ile 2-0 önde kapattı.

2. Turda

Maçın ikinci yarısında kalesinde gol görse de maçı bırakmayan Anadolu, 87. dakikada Recep Aydın'ın penaltı golü ile maçı 3-1 kazandı. Anadolu bu sonuçla adını 2.tura yazdırdı. Temsilcimizin 2. turdaki rakibi Pazartesi günü belli olacak.