Eskişehirspor galibiyete odaklandı
Ligde son 3 maçta sadece 2 puan toplayan Eskişehirspor, taraftarlarını üzen sonuçların ardından moral bulmak istiyor. Lider Karşıyaka ile puan farkının 8’e çıkması, Kırmızı Şimşekler’in Afyonspor karşılaşmasını çok kritik hâle getirdi. Futbolcular, sahada kara bulutları dağıtarak taraftarlarla yeniden barışmayı hedefliyor.
Kara Bulutlar Dağılsın
Hakan Şapçı yönetimindeki Eskişehirspor, Afyonspor karşısında hem moral bulmak hem de taraftarına kendini affettirmek için sahada olacak. 1.500 taraftarının desteğiyle Kırmızı Şimşekler, sahada birlik ve kararlılıkla mücadele ederek sonuna kadar savaşacak ve sonuca ulaşacak.
Buzları Eritme Hedefi
Bu sezon ligde her maçta gol yiyen Afyonspor karşısında Eskişehirspor, oyunu lehine çevirmek için erken gol planını devreye sokacak. Taraftarına galibiyetle armağan vermek isteyen Siyah-Kırmızılılar, sahadan 3 puanla dönerek hem morali hem de çıkışı garantilemek istiyor. Kritik maç yarın saat:19.00’da başlayacak.
4 Eksik Var
Eskişehirspor’da bu maçta Kaptan Ali Fırat Kasan, Deniz Keskin, Kaan Baysal ve Ozan İsmail Cörüt kadroda yer almayacak. Takımla antrenmanlara çıkan Mehmet Fuat Gölbaşı ve Mustafa İnan geniş kadroda yer alacak, fakat ne kadar oynayacaklarına Teknik Direktör Hakan Şapcı verecek.