Eskişehirspor için kritik gün geldi çattı

Eskişehirspor için kritik gün geldi çattı
Eskişehirspor’un Kurtuluşu için seçilmişlerin, atanmışların, kulübün eski başkan ve yöneticilerin yanı sıra, şehrin iş insanları, oda başkanlarının bir araya geleceği toplantı bugün saat 15.00'te Park Dedeman otelde yapılacak.

Es-Es’in geleceği için Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt öncülüğünde gerçekleştirilecek toplantıda, Eskişehirspor Kulübünün 26 Mayıs veya 2 Haziran Pazar günü tarihinde yapılacak Olağanüstü genel kurulu öncesi, fikir alışverişi yapılacak.

NASIL KURTULUR?

‘Eskişehirspor nasıl kurtulur’ ana başlığı ile gerçekleşecek olan toplantıda gelecek için de ilk adımlar atılacak. Üç belediye başkanının imzası ile hazırlanan ve toplantıya davet edilenlere "Şehrimizin güzide değeri Eskişehirspor'umuzun geleceğini konuşacağımız, kulübümüz hakkında fikir alışverişinde bulunacağımız toplantıya katılımınız bizleri onurlandıracaktır" çağrısı yapıldı.

GENİŞ KAPSAMLI OLACAK

Bugün yapılacak olan kritik toplantıya seçilmiş ve atanmışların yanı sıra eski başkan ve yöneticiler, şehrin iş insanlarının bir araya gelecek. Es-Es’in geleceği için büyük önem taşıyan bu toplantı bugün saat 15.00'te Odunpazarı’nda bulunan Park Dedeman otelde yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum