Eskişehirspor rekor kırmasına kırdı da bir işe yaramadı

Eskişehirspor rekor kırmasına kırdı da bir işe yaramadı
Geçtiğimiz sezon 20 transfere rağmen TFF 3. Lig'de kalamayan, Eskişehirspor, BAL'da şampiyon olmak için, sezon başında 25, devre arasında ise 9 transfer yaparak toplam 34 transfer ile yine rekor kırdı.

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Kırmızı Şimşekler kadroyu da büyük ölçüde değiştirip yepyeni bir takım oluşturdu. Eskişehirspor, sezon öncesinde kadrosuna 25 yeni transfer kattı. Büyük umutlarla başlanan lig maratonunda sil baştan kadro kuran ve yaptığı 25 transfer ile adından söz ettiren Es-Es, sezonun ilk yarısını da lider olarak tamamladı.

ESKİŞEHİRSPOR'A KİMLER GELDİ

Şimşekler sezona başlarken Hakan Aydemir, Erdin Üzer, Ercan Kuruçay, İhsan Turgut Kirveli, Fatih Çakır, Beytullah Çamurlu, Kerem Eryılmaz, İsmail Palta, Kaan Aşnaz, Erkut Şentürk, Hayrettin Cengiz, Can Kılıç, İlksen Kuttekin, Adem Ağaoğlu, Mustafa Arda Kartal, Koraycan Akbaş, Berke Çelik, Doğukan Bülbül, Sergen Şakirler, Ferit Özler, Sezer Akyüz, Resul Karakoyun, Yunus Çetin, Kaan Dorak, Yasin Dölekli’yi renklerine bağladı.

TAKIMA DEVRE ARASI GELENLER

Takımı güçlendirme adına Eskişehirspor devre arasında ise 9 yeni transfere imza attı. Yönetim ara transferde Emirhan Recep, Erhan Aslan, Cihan Çimen, Hakan Turan, Soner Ergençay, Uğurcan Semizoğlu, Ahmet Sezer, Yusuf Sunbat ve Kadir Canbaz’ı kadrosuna kattı.

ESKİŞEHİRSPOR'DAN AYRILANLAR

Daha sezon başlamadan Yasin Dölekliile yollar ayrılırken, devre arasında ise İsmail Palta, Erkut Şentürk, Can Kılıç, İlksen Kuttekin, Koraycan Akbaş, Berke Çelik, Doğukan Bülbül, Resul Karakoyun gitti. Ayrıca geçen sezon takımda kalan isimlerden Serdar Sudun ve Barış Memiş ile de yollar ayrıldı.

ARA TRANSFERDE 9 GELDİ 9 GİTTİ

Ligin ikinci yarısında ise kadrosunda yine değişimler yaşayan Kırmızı Siyahlılar sezon başı yaptığı 25 transferden 9’u ile yollarını ayırdı. Eskişehirspor takımdan ayrılan 9 futbolcunun yerine tekrardan 9 yeni transfer daha yaptı. Şimşekler 2023-2024 sezonunda transfer döneminin sonunda toplamda 34 transfere imza attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum