Eskişehirspor şirketleşecek mi? Teknik patron kim olacak?

Eskişehirspor şirketleşecek mi? Teknik patron kim olacak?
Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Eskişehir A.Ş. ve Eskişehirspor'un yeni teknik patronu hakkında önemli açıklamalar yapıldı.

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde forvet Ercan Kuruçay'a ve Tire 2021 FK’nin file bekçisi İhsan Turgut Kirveli için imza töreni düzenlendi. Törene, Eskişehirspor Başkanı Başkanı Erkan Koca, eski başkanlarından İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, kulübün eski yöneticisi Fatih Baturaygil ve futbolcular katıldı.

“Bu hafta içinde yeni teknik direktörümüzü açıklayacağız”

Törende basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Erkan Koca, yeni transferlerin takım için hayırlı olmasını dileyerek, "İnşallah bu hafta yeni teknik direktörümüzü açıklayacağız. 2-3 isimle görüşmelerimiz devam ediyor. Transfer çalışmalarımız devam edecek. Bölgesel Amatör Ligin en iyi oyuncularını Eskişehirspor’a kazandıracağız. Yeni sezonu Ağustos ayının başında açmayı planlıyoruz. Sponsorluk için de görüşmelerimiz devam ediyor. Yakın zamanda kamuoyuna açıklayacağız” diye konuştu.

“Eskişehirspor A.Ş.’yi kuracağız”

“Eskişehirspor, Eskişehir’in en büyük markası” diyen İYİ Nebi Hatipoğlu, Eskişehirspor’un şirketleşeceğini dile getirerek, “Yönetime iki tane iyi futbolcu alalım dedim. Bu ligin gol kralı ve iyi bir kaleci olmasını istedik. İki transferin masraflarını karşılama konusunda yönetimle mutabık kaldık. İnşallah önümüz açık. Başkanlık dönemimde rahmetli Kemal Unakıtan çok destek vermişti. Bize sponsorluklar bulmuştu. Amatörden çıkacağız inşallah profesyonel liglere gideceğiz. Süper lig yolunda önümüz açık. Eskişehirspor ile ilgili projelerimiz devam ediyor. İnşallah Eskişehirspor A.Ş’yi kuracağız. İmar düzenlenmesiyle birlikte kulüp borçlardan kurtulacak. Herkesin destek vermesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.