Eskişehirspor taktik çalıştı

Eskişehirspor taktik çalıştı
Hazırlıklarını tamamlayan Eskişehirspor bugün Gaziantep yolculuğuna çıkıyor. Ligin ilk yarısında taraftarı önünde yenildiği rakibinden rövanşı almaya ve ligin üst sıralarına doğru tırmanışa geçmeye kararlı olan Eskişehirspor,...

Hazırlıklarını tamamlayan Eskişehirspor bugün Gaziantep yolculuğuna çıkıyor. Ligin ilk yarısında taraftarı önünde yenildiği rakibinden rövanşı almaya ve ligin üst sıralarına doğru tırmanışa geçmeye kararlı olan Eskişehirspor, Cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarını dün Atatürk stadında yaptığı taktik çalışma ile noktaladı.
Yağmur altında yapılan çalışmada Gaziantep BŞ karşısında uygulanacak taktiğe son şeklini veren kırmızı şimşeklerin hırslı ve istekli olduğu kadar neşeli geçti. Teknik direktör Ergin Işık provadaki istekli oyundan memnun kalırken bu kazanma hırsı ve isteğinin maça yansımasını diledi. Eskişehirspor rakibi karşısında açık futbolu tercih edecek. Maçta gol ve galibiyet için ter dökecek olan Eskişehirspor yolculuğa bugün çıkıyor. Otobüsle İstanbul'a gidecek olan kırmızı siyahlılar buradan uçakla Gaziantep'e geçecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.