Eskişehirspor’a acil 3 milyon gerekli

Eskişehirspor’a acil 3 milyon gerekli
Eskişehirspor yönetimi oyuncuları takımda tutmak için para ödemesi yapacak. İlk etapta futbolculara ödeme için 3 ile 3.5 milyon liraya ihtiyaç olduğu açıklandı.

İHTAR ÇEKTİLER

Küme düşmenin kaldırılması için uğraş veren Eskişehirspor yönetimi bir taraftan futbolcu alacaklarını çözmek istiyor. Siyah Kırmızılı takımda bazı oyuncular Türkiye Futbol Federasyonu kanalı ile kulübe alacakları için ihtar çekmişti.

PARA ARIYORLAR

Özellikle önümüzdeki süreçte bir daha transfer tahtasının açılmasının çok zor olduğu düşünüldüğünde yönetim eldeki oyuncuları kaçırmak istemiyor. Bu nedenle bir aylık süre içinde eldeki futbolculara acil ödeme yapılması gerekiyor. Başkan Erkan Koca, ilk etapta futbolculara ödeme için 3 ile 3.5 milyon liraya ihtiyaç olduğunu belirtti.

ÖDEME BEKLİYORLAR

Futbolcular para eklerken, kaynak arayışında olan yönetim parayı bulur bulmaz futbolculara ödeme yapacak. Başkan Erkan Koca ve yönetimi kulübe gelir için sponsor görüşmelerini sürdürürken yönetimin Pazartesi gününden itibaren ödemelere başlayacağı sızan haberler arasında.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.