Eskişehirspor'da anlaşma sağlanan oyuncular imzaya gelecek

Eskişehirspor'da anlaşma sağlanan oyuncular imzaya gelecek
Bayram öncesi Sergen Şakirler, Hakan Aydemir ve Erdin Üzer’e resmi imza attıran Eskişehirspor, bu hafta içi de diğer anlaştığı isimlerle sözleşme imzalatacak.

Bölgesel amatör ligde mücadele etmeye hazırlanan Eskişehirspor yönetimi, transferde Bayram öncesi anlaşma sağladığı Sergen Şakirler, Hakan Aydemir ve Erdin Üzer’e resmi imza attırmıştı. İmzalar bu hafta da sürecek.

MUHAMMED DÖNÜYOR

Eskişehirspor altyapısından yetişen ve yıllardır TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig takımlarında forma giyen Muhammet Serdar Yazıcı talipleri olmasına rağmen Eskişehirspor’un teklifini kabul etti ve kariyerinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig tecrübesi yaşayacak. Kariyerinde Nevşehir Belediyespor, Afjet Afyonspor, Gölcükspor, Ağrı 1970 Spor gibi takımlar bulunan 29 yaşındaki stoper oyuncusu geçtiğimiz sezon Türkiye 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Kırşehirspor’da forma giymişti. Defans oyuncusu bu hafta imzaya gelecek.

2 OYUNCU DA TAMAM

Transferde listesinde bulunan isimlerle görüşmelerini sürdüren yönetimin, geçtiğimiz sezonu Adana FK tamamlayan Kerem Eryılmaz ile de büyük ölçüde anlaşmaya vardığı belirtildi.

Kaleye ise, İhsan Turgut Kirveli gelecek. Geçtiğimiz sezon Tire 2021 FK takımın forma giyen 28 yaşındaki file bekçisinin bu hafta Eskişehir’e gerek imza atması bekleniyor. Yönetim ayrıca anlaşma sağladığı diğer oyuncuları da bu hafta içi şehre çağırıp imza attıracak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.