Eskişehirspor'da iş mucizelere kaldı

Eskişehirspor'da iş mucizelere kaldı
Tek hedefi şampiyonluk olan ve son 3 deplasmandan sadece 1 puan alıp 8 puan kaybeden Eskişehirspor’da birincilik şansı da mucizelere kaldı.

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Eskişehirspor Teknik Direktör İbrahim Baş ile yola çıktı. Siyah Kırmızılı takımda yönetim Baş ile yolların ayrılmasından sonra Teknik Direktör Levent Kartop ile anlaşmaya vardı. Yönetimin şampiyonluk hedefinde Kartop’la yaşadığı kayıp sonrasında yollar ayrıldı.

KARAVELİ GELDİ

Ligin başında olduğu gibi devre arası transferinde de takıma sayısız oyuncular getirildi. Son olarak deneyimli Teknik Direktör Önder Karaveli ile anlaşma sağlandı. Karaveli ile Kırşehir Gençlik maçı kazanıldı. Karaveli takımın başında çıktığı ilk deplasmanda farklı mağlubiyet aldı.

SÖZ VERİLDİ

Yönetim sezon başında şampiyonluk sözü verdi. 3 teknik adam değişti. Birçok oyuncu takıma kazandırılsa da gelinen noktada ligin bitmesine 5 hafta kala Eskişehirspor lider Polatlı Belediye’nin 6 puan gerisine düştü.

SADECE MUCİZE

Eskişehirspor ligi birinci sırada bitirmesi için kalan 5 maçını kazanıp, lider Polatlı’nın de 2 mağlubiyet almasını ve iç saha da rakibini farklı yenmesi gerekiyor. Artık işi mucizelere kalan Kırmızı Şimşekler kalan 5 maça konsontre olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.