Eskişehirspor'da istikrar sağlanamadı

Eskişehirspor'da istikrar sağlanamadı
Ligde 21 maçta 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Eskişehirspor’da kadroda da istikrar sağlanamadı. Özellikle teknik direktör İbrahim Baş’ın ayrılmasından sonra ilk 11’de isimler değişirken, başarı gelmedi.

Yeni sezon için güçlü bir kadro kuran Eskişehirspor 25 sezon başı, 9 devre arası olmak üzere toplam 34 transfer yaptı. Özellikle ilk 11 hafta da teknik direktör İbrahim Baş ile iyi bir istikrar sağlayan ve devreyi de lider olarak kapatan Kırmızı Şimşekler son haftalardaki kayıplar ile zirveden bir anda uzaklaştı.

İLK 11’DE 25 FARKLI OYUNCU

Es-Es’te İhsan Turgut Kirveli, Fatih Çakır, Beytullah Çamurlu, Kerem Eryılmaz, İsmail Palta, Kaan Aşnaz, Erkut Şentürk, Hayrettin Cengiz, Can Kılıç, Mustafa Arda Kartal, Hakan Aydemir, Erdin Üzer, Ercan Kuruçay, Serdar Sudun, Barış Memiş, Doğukan Bülbül, Sergen Şakirler, Sezer Akyüz, Kaan Dorak, Hasan Alp, Ahmet Sezer, Yusuf Sunbat, Emirhan Recep, Cihan Çimen, Hakan Turan ilk 11’de maça çıkan isimler oldu.

FAYDA DEĞİL ZARAR

Sezon başında aynı kadro ile başarılı sonuçlar gelirken, teknik adam değişiklikleri takıma fayda yerine zarar getirdi. Özellikle son haftalarda takımdaki sakat oyuncuların çokluğu büyük sıkıntı oldu. İlk 11 sık sık değişince kadro istikrarı sağlanamadı ve beklenen skorlar gelmedi.

EN İSTİKRARLI 2 OYUNCU

Eskişehirspor’da sezon başından bu yana tüm maçlarda kaleci İhsan Turgut Kirveli ve sol bek Hayrettin Cengiz ilk 11’in değişmezi oldu. Siyah-kırmızılı ekibin en istikrarlı oyuncusu olan İhsan Turgut ve Hayrettin’i sadece son oynanan Alaplı maçında sakat olduğu için forma giyemeyen Sergen Şakirler ve yine sakat olduğu için 2 hafta takımdan uzak kalan kaptan Ercan Kuruçay takip etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.