Eskişehirspor'da kritik dönemeç! Telafisi olmayacak...

Eskişehirspor'da kritik dönemeç! Telafisi olmayacak...
Şampiyonluk mücadelesi veren ve artık puan kaybına tahammülü olmayan Eskişehirspor, Alaplı Belediye'yi yenerek 3 puan almak istiyor.

Son iki deplasmanda sadece 1 puan alıp 5 puan kaybeden ve liderlik koltuğundan da olan Eskişehirspor Pazar günü de kritik deplasmanda Alaplı Belediye takımı ile karşı karşıya gelecek. Şimşekler rakibini yenerek deplasmanda da gülmek istiyor.

İLK MAÇI KAZANDIK

Eskişehirspor sezonun ilk yarısında rakibi Alaplı’yı Ercan Kuruçay’ın tek golü ile 1-0 kazanarak 3 puan almıştı. Şimşekler Pazar günü de rakibini bu sefer evinde mağlup edip rövanşı da almak hedefinde.

RAKİP YENİLMİYOR

Ev sahibi Alaplı ligde en son Eskişehirspor’a mağlup olmuştu. Tam 12 maçtır yenilgi yüzü görmeyen ev sahibi takımı Kırmızı Şimşekler evinde yenerek 12 maçlık hasretine de son verdirmek istiyor.

ESKİŞEHİRSPOR ALAPLI MAÇI SAAT 15.00’TE BAŞLAYACAK

Eskişehirspor ile Alaplı arasındaki karşılama Pazar günü Zonguldak Alaplı ilçe stadyumunda saat 15.00’te başlayacak. Maçı hakem Burak Sarıgöl yönetecek. Es-Es taraftarı da bu zorlu deplasmanda Alaplı ilçe stadyumunda takıma destek verecek.

HAFTANIN MAÇLARI

15.00 Alaplı BLD. - Eskişehirspor

15.00 Yunusemrespor - Demirspor

15.00 Kırşehir Gençlik - 1926 Polatspor

15.00 Gölbaşı BLD. - Geredespor

15.00 Kaynaşlı BLD. - Çilimli BLD.

15.00 Sincan BLD. - Ankara TKİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum