Eskişehirspor'da transfer çok icraat yok

Eskişehirspor'da transfer çok icraat yok
Şampiyonluk parolası ile sezona başlayan Eskişehirspor, sezon başı ve devre arasında yaptığı 34 transferle rekor kırmıştı. Şampiyonluk için kadrosuna bir çok isimi katan Es Es bitime 3 hafta kala ise yarışa havlu attı.

Yepyeni bir kadro kurarak sezona başlayan Eskişehirspor lig başlamadan 25, devre arasında ise 9 transfer yaparak rekor kırdı.Şampiyonluk adına büyük bütçeler harcayarak kurulan kadroda 4 farklı teknik adam çalıştı. Her gelen teknik adam farklı 11 arayışları içerisine girdi. Ancak ne yazık ki ideal bir kadro bulunamadı.

FORMA GİYDİLER

Şimşekler geride kalan 23 haftalık periyotta 21 maça çıktı. Kozlu Belediyespor’un ligden çekilmesi ile 6 puan alan Şimşekler oynadığı 21 maçta 38 futbolcusuna kadro şansı tanıdı. 30 futbolcu Kırmızı Siyahlı forma giyme şansını yakalarken, 8 futbolcu ise sezon başından bugüne Eskişehirspor forması giyemedi.

FORMA ŞANSI BULAMADILAR

Siyah Kırmızılı ekipte oynanan 21 karşılaşmada 8 futbolcu forma şansı bulamadı. Takımdan ayrılan kaleci Adem Ağaoğlu, yine kaleci İlksen Kuttekin, sonradan transfer edilen kaleci Erhan Aslan, Resul Karakoyun, Berke Çelik, Koraycan Akbaş ve Uğurcan Semizoğlu ve son Polatlı maçında alt yapıdan kadroya alınan Hasan Şen geride kalan 21 maçta forma giyemeyen isimler oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.