Eskişehirspor'un şampiyonluk yolunda kritik engeli!

Eskişehirspor'un şampiyonluk yolunda kritik engeli!
Kırşehir engelini 3 puanla aşarak lideri takibini sürdüren Eskişehirspor 24 Mart Pazar günü en yakın rakibi olan Alaplı ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Şampiyonluk için son 6 maçı da kazanmak isteyen Eskişehirspor bu hafta sonu çok zorlu bir deplasmana gidecek. Siyah Kırmızılılar için oldukça zorlu geçecek olan karşılaşmada rakip Alaplı Belediye olacak. Eskişehirspor bu mücadeleden puan kaybı yaşamadan şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşması gerekiyor.

10 PUAN KAYBETTİK

Siyah Kırmızılılarda geride kalan 20 haftada deplasman karnesi çok da iyi değil. Es-Es çıktığı 10 deplasman karşılaşmasında 6 galibiyet alırken, 2 maçı kaybetti, 2 maçtan ise beraberlikle ayrıldı. Es Es deplasmanda 20 puan toplarken, 10 puan kaybetti.

EN SON ES-ES’E YENİLDİLER

Ligde ilk yarıda Eskişehir’de oynanan karşılaşmada Şimşekler rakibini 1-0 mağlup etmişti. Alaplı Belediye bu karşılaşmadan sonra çıktığı 12 karşılaşmada yenilgi yüzü görmezken, Eskişehirspor rakibini yendikten sonra çıktı 12 karşılaşmada 7 galibiyet, 3 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı.

İÇ SAHADA İYİLER

Zonguldak takımı Alaplı evinde çıktığı 10 karşılaşmada 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken, sahasında kolay kolay maç kaybetmiyor. Alaplı iç sahada 21 puan alırken, 9 puan kaybetti.

GEREKLİ MOTİVE

Artık puan kaybına tahammülü kalmayan Şimşekler en zor deplasman olarak görülen Alaplı’dan da 3 puanla dönmek istiyor. Gerek yönetim gerekse teknik kadro da zor deplasman için takımı motive ediyor. Oyuncularda kayıp yaşamak istemezken zorlu Alaplı deplasmanından galibiyet ile dönerek yola devem etmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.