Eskişehirspor'un transferlerinde ETİ gerçeği

Geçtiğimiz hafta 8 isme imza attırarak dikkat çeken Eskişehirspor, bu hafta transferde sıcak para beklentisinde. Siyah Kırmızılı yönetimin transfer peşinatları için ETİ ile yapılan sponsorluk anlaşmasından gelecek olan 4 milyon TL’yi beklediği öğrenildi.
TRANSFERDE PARA GERÇEĞİ
ETİ firması tarafından sponsorluk parası en kısa zamanda Eskişehirspor hesabına geçtiği takdirde Başkan Ulaş Entok ve ekibi de yeniden transfere hız verecek. Yönetim, prensip anlaşmasına vardığı oyuncuları birkaç günde Eskişehir’e getirerek resmi imza attırmayı planlıyor. Aksi takdirde transferlerin önümüzdeki haftaya sarkması gündemde.
ÖNCE NECATİ GELECEK
Eskişehirspor Yönetimi, ETİ’den gelecek parayı beklerken, prensipte anlaşma sağlanan golcü futbolcu Necati Önal’da imza atmak için yönetimden haber bekliyor. Bir aksilik olmadığı takdirde oyuncunun bu hafta sonuna kadar Eskişehir’e gelerek resmi atacağı öğrenildi.