Estap ve Es Güvenlik galip

Estap ve Es Güvenlik galip
Gazetemizin düzenlediği geleneksel 24. Basın İstikbal Gazetesi Kupasında üçüncü tur heyecanı devam ediyor. Önceki gün oynanan iki karşılaşmada grubunda hiç bir iddiası olmamasına rağmen Estap Anadolu Hastanesini 7-3 yenerek...

Gazetemizin düzenlediği geleneksel 24. Basın İstikbal Gazetesi Kupasında üçüncü tur heyecanı devam ediyor.
Önceki gün oynanan iki karşılaşmada grubunda hiç bir iddiası olmamasına rağmen Estap Anadolu Hastanesini 7-3 yenerek finalist olma yolunda iddialarını sürdürdü. Turnuvanın ilk galibiyetini alan Estap ilk katıldığı bu kupada tecrübe kazandıklarını söylediler. Günün ikinci maçı büyük çekişmeye sahne oldu. Aynı grupta bulunan Es Güvenlik ve Yıldıztepe İddaa Bayii ilk iki maçlarını kazanmıştı.
Grubun liderlik maçında Yıldıztepe İddaa Bayii maça iyi başlamasına rağmen ilerleyen dakikalarda üstünlüğü Es Güvenlik'e kaptırdı. Es Güvenlik bir kişi eksik olmasına rağmen rakibini adeta gole boğdu 8-2. Alınan bu sonuçlarla beraber bu gruptan Es Güvenlik birinci, Yıldıztepe İddaa Bayii final grubuna yükseldiler.
Turnuvaya bugün dört karşılaşma ile devam edilecek. 1.6.2007 Cuma Açık Saha 18.30 Black Clup-Re Da Pa Tur, 19.30 Göynüklüler Derneği-Sarıcailyasspor, 20.30 İstanbul Çanta ve Spor Evi-Doyum Ekmek, Kapalı Saha 19.00 Gazi Gençlik-Çetintaş Giyim Sanayi. Bu maçlardan sonra turnuvada grup maçları sona erecek.
Final grubu ise pazartesi günü başlayacak. Final grubundaki maçlar tek maç üzerinden oynanacak ve elenen takımlar kupaya veda edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.