FİNALİSTLER İLİMİZDE BELLİ OLACAK

FİNALİSTLER İLİMİZDE BELLİ OLACAK
6 takım ilimizde 2 grup halinde mücadele edecek. Pazar günü sona erecek müsabakalar sonunda bir takım U15 Türkiye Şampiyonası finallerine vize alacak. İlk maçlar bugün Behiç Erkin sahasında 13.00 ve 15.00’da oynanacak.Eskişehir’in...

6 takım ilimizde 2 grup halinde mücadele edecek. Pazar günü sona erecek müsabakalar sonunda bir takım U15 Türkiye Şampiyonası finallerine vize alacak. İlk maçlar bugün Behiç Erkin sahasında 13.00 ve 15.00'da oynanacak.

Eskişehir'in ev sahipliğini yaptığı U15 Türkiye Futbol Şampiyonası yarı final eleme grup müsabakaları bugün başlıyor. Şampiyonada kura çekimi dün EASKF toplantısı salonunda kulüp temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti. A Grubunda İzmir Çiğli, Antalya Manavgat ve İstanbul Söğütlüçeşme, B grubunda ise İstanbul Beylikgücü, Antalya DSİ ve İzmirspor takımları yer alıyor.
Gruplarda ilk maçlar bugün Behiç Erkin Sahası'nda oynanacak. Saat 13.00'de İzmir Çiğli Belediyespor ile Antalya Manavgatspor kozlarını paylaşırken, saat 15.00'de ise İstanbul Beylikgücü ile Antalya DSİ karşı karşıya gelecek. Şampiyona 29 Mart Pazar günü final mücadelesi ile sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.