FRANSA'DA AĞIR TAHRİK VARDI

FRANSA’DA AĞIR TAHRİK VARDI
Marsilya tribünlerinin içine giren PKK yandaşları yine provokasyon yaptı. Abdullah Öcalan’ın posterini açan PKK’lılar Eskişehirsporlu taraftarları tahrik etmeye çalıştı. Fransız taraftarlarda bu olaya destek verince, Türk...

Marsilya tribünlerinin içine giren PKK yandaşları yine provokasyon yaptı. Abdullah Öcalan'ın posterini açan PKK'lılar Eskişehirsporlu taraftarları tahrik etmeye çalıştı. Fransız taraftarlarda bu olaya destek verince, Türk taraftarlar büyük tepki gösterdi.
Eskişehirspor'un Marsilya ile karşı karşıya geldiği maçta PKK'lılar yine yapacağını yaptı. Tribünde sözde örgüt lideri Abdullah Öcalan'ın posterini açan yandaşları Türk taraftarları tahrik etmeye çalıştı. Fransızlarında bu olaya destek vermesine tepki gösteren Eskişehirspor tribünleri stadı 'Türkiye' tezahüratları ile inletti. Yaşanan bu provokasyon karşısında tepkilerini gizlemeyen Eskişehirli ve gurbetçi taraftarlarımızı güvenlik güçleri kontrol etmekte zorluk çekti. Hassas bir dönemde özellikle yapılan bu olayı neyse ki Eskişehir'den takım ile birlikte Fransa'ya giden özel güvenlik timleri zamanında bastırarak, olayların daha da büyümesine engel oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.