Futbolcular görüşmeye çağrıldı

Futbolcular görüşmeye çağrıldı
Eskişehirspor yönetimi iç transferi bir hafta içinde bitirmeyi planlıyor. Futbolcular, Pazartesi günü başlayacak görüşmelere çağrıldı.Hafta başında yapılan olağanüstü genel kurulunda seçilen ve geçtiğimiz gün görev...

Eskişehirspor yönetimi iç transferi bir hafta içinde bitirmeyi planlıyor. Futbolcular, Pazartesi günü başlayacak görüşmelere çağrıldı.Hafta başında yapılan olağanüstü genel kurulunda seçilen ve geçtiğimiz gün görev bölümünü gerçekleştiren Eskişehirspor yönetimi görev bölümünü yapmasının yanı sıra futbolcularla pazarlık masasına oturacak olan transfer komitesini de belirledi.
Yönetime yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre transfer görüşmelerini bizzat yürütme kararı alan Başkan Nebi Hatipoğlu' nun etrafında beş kişilik bir transfer komitesi oluşturdu. Başkanlığını Nebi Hatipoğlu' nun yapacağı transfer komitesinde Rıdvan Çakırgöz, İsmail Hakkı Sağır, İsmail Hakkı Gül, Erdoğan Tekgöz ve Sıtkı Öztürk bulunuyor.
İç transfer görüşmelerine Pazartesi günü başlama kararı alan transfer komitesi tüm futbolcuları çağırdı. Yapılacak görüşmelerin futbolcuların geçtiğimiz sezondan maç başları alacakları olması nedeni ile zorlu geçmesi bekleniyor.
Hatipoğlu başkanlığındaki transfer komitesi bir hafta içinde iç transferi bitirmeyi ve Haziran'ın ikinci haftasından itibaren de dış transfere başlamayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.