Genç atletler İzmir yolcusu

Genç atletler İzmir yolcusu
Liseli atletlerimiz İzmir yolcusu. 4-6 Mayıs tarihleri arasında İzmir’de yapılacak atletizm Türkiye şampiyonasında mücadele edecek bayanlarda il birincisi Cumhuriyet Lisesi ile il ikincisi Atatürk Lisesi ve erkeklerde Atatürk TEML...

Liseli atletlerimiz İzmir yolcusu. 4-6 Mayıs tarihleri arasında İzmir'de yapılacak atletizm Türkiye şampiyonasında mücadele edecek bayanlarda il birincisi Cumhuriyet Lisesi ile il ikincisi Atatürk Lisesi ve erkeklerde Atatürk TEML ilimizi temsil edecek.
Cumhuriyet Lisesi İlhan Bayısın, Atatürk TEML Muammer Daldaban, Atatürk Lisesi Vural Balcı ve Vedat Güney gözetiminde hazırlıklarını tamamladı. Müsabakalara oldukça iddialı giden atletlerimizin yarışlarda başarılı olarak ilimize dönmesi bekleniyor.
Konu ile ilgili olarak atletizm il temsilcisi Vedat Güney" Tüm takımlarımızın da son durumları çok iyi. İnşallah Eskişehir atletizm sporu için güzel yarışlar olacak. akımlarımız en iyi şekilde yarışlara hazırlandılar. İnanıyorum ki ilimize madalyalarla döneceğiz. Eskişehir atletizmdeki gelişim umuyorum İzmir'deki yarışlara da yansıyacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.