Genç şimşeklerden muhteşem geri dönüş

Genç şimşeklerden muhteşem geri dönüş
 Muhabir
Pendik karşısında ilk yarıyı 2-0 geride kapatan Eskişehirspor U19 takımı ikinci yarıda müthiş geri dönüşe imza atarak karşılaşmayı 3-2 kazanmayı bildi.

U19 Futbol Elit Liginde mücadele eden Eskişehirspor sahasında Pendikspor ile kozlarını paylaştı. Vali Hanefi Demirkol Sahasında oynanan karşılaşma son derece çekişmeli geçerken, siyah kırmızılı takım önemli bir galibiyete imza attı.

Karşılaşmanın ilk yarısında soyunma odasına 2-0 mağlup giren siyah kırmızılılar, ikinci yarıda adeta coştu. Rakip kalede ataklarını hızlandıran Eskişehirspor gençleri Berke Önal’ın iki ve Alperen Dede'nin golleriyle maçı çevirmeyi başardı. Mücadeleyi 3-2 galibiyetle tamamlayan Eskişehirspor cephesinde maç sonunda büyük sevinç vardı. Bu zaferle son 6 maçında 3 galibiyet, 3 beraberlik alan Genç Şimşekler 36 puanla 10. sıraya tırmandı ve 6. Adanaspor ile puan farkını da 2’ye düşürdü.

Önümüzdeki hafta şimşekler deplasmanda Sakaryaspor'a konuk olacaklar. Antrenör Yiğit Cumalı, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını, tüm oyuncularını tebrik ettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.