Gençlikspor atletleri geri sayımda

Gençlikspor atletleri geri sayımda
İlimizde yapılan 15 yaş atletizm seçmelerinde 5. olarak ligde 12 takım arasına girerek kademe yarışlarında yer alma hakkı kazanan Gençlikspor atletizm takımımız hazırlıklarını sürdürüyor. İl temsilcisi Vedat Güney’in...

İlimizde yapılan 15 yaş atletizm seçmelerinde 5. olarak ligde 12 takım arasına girerek kademe yarışlarında yer alma hakkı kazanan Gençlikspor atletizm takımımız hazırlıklarını sürdürüyor.
İl temsilcisi Vedat Güney'in yakından takip ettiği çalışmalarda antrenör Vural Balcı, Muammer Daldaban gözetiminde hazırlıklarını sürdüren atletlerimizi 2 kademeli olacak lig yarışlarında güçlü kulüpler arasında dereceye girmek istiyor. Konu ile ilgili olarak atletizm il temsilcisi Vedat Güney" Çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Çok kampsamlı antrenör arkadaşlarım ile birlikte müthiş bir çalışmanın içersine girdik. Maddi yönden çok güçlü kulüpler ile mücadele edeceğiz. İyi bir ekibimiz var. İnşallah iki kademeli sürecek lig yarışlarında en iyi dereceleri yaparak hedeflediğimiz noktalara ulaşacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.