"Genel kurula taraftar değiliz"

“Genel kurula taraftar değiliz”
Eskişehirspor başkanlığına adaylığını açıklayan yönetici Rıdvan Çakırgöz “ Genel kurula gitme taraftarı değiliz” dedi. Elazığ maçından sonra yapılan yönetim kurulu toplantısında başkanlığı bırakabileceğini açıklayan...

Eskişehirspor başkanlığına adaylığını açıklayan yönetici Rıdvan Çakırgöz " Genel kurula gitme taraftarı değiliz" dedi. Elazığ maçından sonra yapılan yönetim kurulu toplantısında başkanlığı bırakabileceğini açıklayan Hatipoğlu' nun sözleri üzerine yönetimin kendi içinden başkanlık için destek verdiği Rıdvan Çakırgöz hafta sonunda yaptığı ikili görüşmelerini dünden itibaren bütçe çalışmalarına çevirdi. Başkan Hatipoğlu' nun açıklamasının yanı sıra bütçe çalışmaları konusunda görüştüğümüz Yönetici Rıdvan Çakırgöz " Başkan Hatipoğlu' nun resmi olarak görevi bırakması veya istifası diye bir şey yok. Kendini bırakabileceğini açıkladıktan sonra yönetimde kendi içinde beni başkan adayı olarak gösterdi. Hatipoğlu' nun alacaklarına karşılık pazarlık yapıyormuş gibi bir görüntü ile lanse edilmesini bizde tasvip etmiyoruz. Yönetim şu anda görevinin başında. 7 trilyonluk bir bütçenin ayarlanması yapmaya çalışıyoruz. Ve bizler genel kurula gitme taraftarı değiliz. Çünkü bundan Eskişehirspor zararlı çıkacaktır. 4 milyon YTL'lik bir borç var. Bu borç karşısında kim adaylığa çıkar. Ayrıca izleme komitesinin tespit ettiği 14-15 futbolcu kapışılmadan almalıyız. Gençlerden harmanlayarak bir takım kurmak düşüncesindeyiz. Yönetimimiz göreve gelirken başlanılan projeler adım adım götürülecek. Kongre ye kilitlenmek zarar verir. Biz kongreye gitmekten çekinmiyoruz. Yönetim görevini sürdürüyor. Ayrılmak isteyen arkadaşlar varsa kimseyi zorla tutamayız. Görevimizin başındayız ve bütçe çalışmalarımız sürüyor."
Başkan Hatipoğlu' nun göreve devam etmesi halinde tutumlarının ne olacağı konusundaki soruya ise Çakırgöz " Görüşmelerimizi yaptık ve bu aşamaya geldi. Başkan devam etme kararı verirse yönetim kendi içinde çözümü bulur" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.